Hallintapaneeli ja Profiili

Tästä ohjeesta löydät hallintapanelin ja henkilökohtaisen tilisi asetukset.

Pääset valintoihin oikeasta yläkulmasta, hahmopalloa painamalla:

Profiili

Profiilin alta voit käydä muuttamassa nimesi ja yhteystietojasi tarvittaessa. Uutena käyttäjänä on suositeltavaa, että käyt lisäämässä tänne puhelinnumerosi.

Hallintapaneeli

Valinnan takaa vasempaan sivuvalikkoon vaihtuu kolme valintaa: Yritys, Kohteet ja Käyttäjät.

Yritys: Yrityksen perustietojen lisäksi voit määrittää täältä vuokrasopimukselle nousevat yhteystiedot. Lisäksi voit tarkastella pankkiyhteysvaltuutuksilla avattuja tilejä ja määrittää oletustilinumeron vuokrasopimuksille. Oletustilinumero ei ohita kohdekohtaisia asetuksia, jos sellaisia on määritelty.

Kohteet: Näkymään listautuu kaikki aktiiviset kohteet. Ylärivin valikosta voit halutessasi tarkastella arkistoituja kohteita tai luoda uuden kohteen. Jokaisen rivin lopussa on muokkaa-toiminto, josta voidaan muokata perustietoja sekä hallitaan kohteen tilaa.

Käyttäjät: Näkymään listautuu kaikki ympäristösi käyttäjät tietoineen ja rooleineen. Ylärivin valikosta voit luoda uuden pääkäyttäjän. Hakutoiminolla voit etsiä käyttäjien joukosta tiettyä nimeä, sähköpostiosoitetta tai roolia Kodiassa.
Otsikon Kohteet alta näet mihin käyttäjällä on oikeus ja Poista alta voit poistaa halutun käyttäjän.

HUOM! Vuokralaisten tunnuksia ei lähtökohtaisesti tarvitse luoda tätä kautta. Vuokralaisille luodaan tunnukset, kun vuokrasopimuksen taakse lisätään sähköpostiosoite.