Fiksut tuotteet tarvitsevat ympärilleen fiksuja kumppaneita

Toimi­alan suunnan­näyttäjä

Kodian tavoitteena on uudistaa vuokrauksen toimialaa. Tässä missiossa apunamme on kasvava joukko alan parhaita toimijoita, jotka täydentävät asiakkaille tarjoamaamme kokonaisuutta.

Kumppaniemme mukanaolo antaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita heidän tarpeisiin parhaiten sopivat tuotteet.

Kumppanina hyödyt valmiista kovaa vauhtia kasvavasta asiakaskunnastamme ja pääset kasvattamaan myyntipotentiaaliasi. Mikäli koet, että tuotteesi tai palvelusi tuo lisäarvoa kiinteistöalan toimijoille, liity mukaan aitiopaikalle seuraamaan kiinteistöalan uudistusta!

Laajasti integraatioita alan parhaisiin toimijoihin

Yrittäjänä ansaitset parhaat mahdolliset työkalut ja osaajat avuksesi.

Netvisorin avulla huolehdit talouden
rutiineista vaivatta. Hoidat ostolaskut hetkessä ja voit luottaa, että yrityksesi kirjanpito ja talousluvut ovat aina ajan tasalla.

Netvisorissa hoituu vaivattomasti myös palkanlaskenta, työajanseuranta ja matkalaskujen hallinta.

Automaatio hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit ja ostolaskujen tarkastamisen. Netvisor mukautuu yrityksen tarpeisiin ja sopii kaikenkokoisille yrityksille. 

Netvisor – Kodia -integraatiossa hoidat myyntireskontran ja saatavienhallinnan Kodian puolella, josta
kirjanpidon tiedot siirtyvät automaattisesti Netvisoriin.
Netvisorissa käsittelet ostolaskut,
sekä hoidat muun taloushallinnon mukaanlukien palkanlaskennan.

Visma Sign on laajasti Pohjoismaissa käytetty ja nopeasti kasvava sähköisen allekirjoittamisen työkalu, jolla on allekirjoittanut jo yli 2 miljoonaa yksityishenkilöä.

Visma Signilla keräät nopeasti ja vaivattomasti
allekirjoitukset esimerkiksi vuokra-, työ- ja myyntisopimuksiin. Allekirjoituksen ja sopimuksen eheyden voit varmistaa jälkikäteen Visma Signin palvelussa sopimuksesta löytyvällä tunnisteella.

Palveluun luottaa jo yli 50 000 yritystä ja allekirjoituksia tehdään päivittäin useita tuhansia.

Kodian rakentaman integraation kautta pääset käyttämään palvelua näppärästi ilman erillistä
dokumenttien latailua paikasta toiseen.

Voit kerätä sopimuksiin allekirjoitukset ja ladata sopimuksen vaivattomasti integraation avulla.

Vuokraovi.com on kattavin vuokra-asuntojen verkkopalvelu Suomessa. Se on vuokraamiseen erikoistunut, tunnettu ja helppokäyttöinen sivusto, josta löytyvät yritysten, yhteisöjen ja yksityisten vuokranantajien vuokra-asunnot. Vuokraovi.com tarjoaa ylivoimaisen näkyvyyden vuokrakohteille ympäri Suomen. Sivustolla vierailee keskimäärin 260 000 eri kävijää (eri ihmistä) viikoittain
(Lähde: FIAM reach viikot 1-3/2023).

Vuokraovi.comiin voi ilmoittaa huoneistot, asuinkiinteistöt, alivuokralaisasunnot sekä muut kohteet. Vuokralaskurin avulla voi veloituksetta selvittää asunnon vuokratason muihin samankaltaisiin asuntoihin verrattuna.

Intrum tarjoaa sinulle luottotieto- sekä muistutus- ja perintäpalvelut helposti suoraan Kodian järjestelmästä. Kiinteistötoimialan ratkaisuihin erikoistunut tiimi on tukenasi luotonhallinnan kaikissa vaiheissa. 

Tarkasta vuokralaisen luottotiedot aina etukäteen ennen sopimuksen solmimista nopeasti ja vaivattomasti suoraan Kodian järjestelmän kautta. Yksityishenkilön maksuhäiriötarkastus antaa sinulle luettelon henkilön maksuhäiriömerkinnöistä. Tarkastamalla maksuhäiriöt teet turvallisen päätöksen vuokralaisen valinnasta.

Erityisesti taloudellisesti haastavina aikoina on hyvä varmistaa, että saatavat tulevat kotiutettua. Laskun siirto Intrumille onnistuu helposti Kodian järjestelmästä. Kun annat Intrumin hoitaa perinnän tehokkaasti, rahan kierto tehostuu ja voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Intrumin asiakaspalvelu tarjoaa inhimillistä asiakaspalvelua sinulle ja asiakkaillesi eli asiakassuhteesi säilyvät hetkellisistä maksuvaikeuksista huolimatta.

Intrum on terveen talouden suunnannäyttäjä ja luotonhallintapalveluiden markkinajohtaja Suomessa ja Euroopassa. Intrumin palvelut kattavat luottopäätökset ja asiakkaiden luottokelpoisuuden valvonnan, laskutuksen ja reskontran, laskurahoituksen, maksumuistutukset, perinnän sekä arvonlisäveropalvelut. Intrumilla on 21 000 tyytyväistä asiakasta Suomessa pienyrittäjistä suuryrityksiin lähes kaikilta toimialoilta.

Kodian kumppanina vuokralaskujen lähetyksessä toimii kotimainen laskuoperaattori PostNord Strålfors Oy. Yhdessä PostNord Strålfors Oy:n kanssa huolehdimme, että valitsemalla Kodian asuntovuokrauksen ohjelmiston, saatte helposti käyttöönne monipuoliset vuokramaksamisen ratkaisut, kuten e-laskut, suoramaksut, MobilePay-mobiililaskun ja paperilaskut.

 

.

Avalo tarjoaa kaiken tarvittavan maksuliikenteen automaatioon ERP-järjestelmille, palvelukeskuksille ja yrityksille: Modernin, turvallisen, helposti integroitavan ja erittäin suorituskykyisen monipankkiratkaisun. Kodia on automatisoinut pankkiyhteydet saumattomasti ja ‘näkymättömästi’ Kodian loppuasiakkaille hyödyntämällä Avalon moderneja rajapintoja.

 

“Yhteistyö Kodian ammattitaitoisen asiantuntijatiimin kanssa on ollut sujuvaa. Erityisen hienoa oli nähdä, kuinka nopeasti Kodia toteutti Avalo-integraation.”

– Ari Keskitalo, Director, Avalosys Oy

Kasvatamme jatkuvasti kumppani­verkostoamme ja
haemme mukaan uusia innovatiivisia toimijoita.

Kiinnostaako sinuakin
olla mukana kiinteistö­alan digitalisaation aallon harjalla?

Nico Lumiaho

myyntijohtaja

nico.lumiaho@kodia.fi
050 447 1420

 

Ota yhteyttä