Asiakkaamme

Yhteistyön kautta tunnemme asuntovuokrauksen eri toimijoiden,
niin yksityisten kuin julkisten, tarpeet.

 Useat kymmenet toimialan edelläkävijäasiakkaamme käyttävät modernia ja edistyksellistä ohjelmistoamme, joka nostaa heidän ja vuokralaisten toimintatavat ja käyttäjäkokemuksen huippuun, tehden elämästä helpompaa ja hallittavampaa.

“Kodiaan siirtyminen on helpottanut meidän työtä ja säästänyt merkittävästi meidän työaikaa. Kodian mobiilisovelluksen avulla olemme myös saaneet keskitettyä asiakasviestintäämme, ettei viestintä olisi sähköpostin varassa.”

-Iida Koivukoski, Toivo Group Oyj

Pamis / Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman monipuolista kiinteistöalan palvelukonseptia, mahdollisimman nykyaikaisilla ja ketterillä työkaluilla.

“Kodiasta on saatu yrityksellemme sujuva työkalu asuntojen vuokraamiseen. Kodia rajaa hakemuksia sopivien asuntojen alle valmiiksi sekä irtisanomisien jälkeen on heti näkyvillä ajantasainen listaus vapaista tai vapautuvista asunnoista. Vuokranmaksujen valvonta sekä erillislaskujen teko (esim. vedentasauslaskutus) on helppoa ja yksinkertaista. Vuokrasopimuksen lähetys sähköisesti allekirjoitettavaksi samasta paikasta selkeyttää ja nopeuttaa työtä.”

-Esko Sivula, Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy / Pamis

Hartolan Kunnalla ja Koy Kuninkaanpitäjällä oli uuden ohjelmiston hankinnassa yhtenä tärkeimpänä kriteerinä kokonaisvaltaisuus.

“Kodian avulla saimme yhdistettyä aiemmin hajallaan eri ohjelmistoissa olevan vuokrauksenprosessin yhteen ohjelmistoon asunnon hakuvaiheesta vuokrareskontraan asti.”

-Lea Raitala ja Marjut Virlander
Hartolan kunta / Kiinteistö Oy Kuninkaanpitäjä

“Johdon näkökulmasta parasta on vuokraustilanteen ja vuokratietojen löytyminen nopealla silmäyksellä yhdestä paikasta. Kodiaa on helppo käyttää ja tekninen asiantuntemus sen taustalla on perehtynyttä.”

-Miikka Väänänen, Master Yhtiöt Oy

“Parasta on, että pystymme hallinnoimaan Kodian avulla monipuolisesti vuokrausliiketoimintaamme niin yrityksen oman kuin myös asiakkaidemme asuntosalkkujen osalta. Olemme Kodian hankinnalla saaneet merkittävästi helpotettua arjen rutiinitehtäviä kuten vuokrareskontran hoitoa ja sopimusten hallintaa.”

-Hannu Airila, Ruuhi Invest Oy

Hartola-logo
Ilmajoen vuokratalot -logo
Toivo-logo
Kotikulma-logo
Kuuskodit-logo
Paihola-logo
JoenKoti-logo
Kummun Kodit -logo
Master-logo
Hulmin Huolto -logo
Glik-logo
Kuukkeli-Kodit-logo
Pamis-logo
Joroinen-logo
Asuntotaivas-logo
Kontiolahti-logo
Kirkkopalvelut-logo
Huoltolinkki-logo
Aito asunnot -logo
Kauhajoki-logo
Jämsänmäki-logo
Ruokolahti-logo
Ruokolahti-logo

Kiinnostuitko?
Soita, niin jutellaan lisää!

Nico Lumiaho

myyntijohtaja

nico.lumiaho@kodia.fi
050 447 1420

 

Ota yhteyttä

Joonas Tahvanainen

kehitysjohtaja

joonas.tahvanainen@kodia.fi
040 738 8438

 

Ota yhteyttä