Asiakkaat ovat ottaneet Kodian hyvin vastaan

8.03.2023

Kodia on ohjelmistoyritys, joka on luonut aaltoja kiinteistöalalla perustamisestaan lähtien. Meidät tunnetaan innovatiivisista ja tehokkaista ohjelmistoratkaisuista, jotka palvelevat vuokrauksen monipuolisia tarpeita. 

Asiakasvirta Kodialle päin

Kodialla on nopeasti kasvava asiakaskunta, johon kuuluu eri kokoisia kiinteistöalan toimijoita niin yksityiseltä kuin julkiseltakin sektorilta. Saamme palvella jo lähes neljää kymmentä edelläkävijä organisaatiota. Tämän olemme ansainneet asiakaskeskeisen lähestymistapamme, toimituskykymme sekä edistyksellisten ratkaisujemme kautta, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita.

Asiakkaamme ovat kehuneet Kodiaa sen sitoutumisesta laatuun, yksityiskohtiin ja kykyyn toimittaa projekteja nopeammin kuin alalla on totuttu. Modernin ohjelmistoratkaisumme käyttäjäystävällisyyttä ja skaalautuvuutta on myös kiitetty.

Tuotekehitys

Kodian tuote on kehittynyt merkittävästi viime vuoden aikana, emmekä ota jalkaa pois kaasulta tänäkään vuonna. Olemme investoineet voimakkaasti kehitykseen parantaakseen mm. ohjelmistoratkaisumme toiminnallisuuksia ja suorituskykyä. Olemme lisänneet tuotteeseemme mm. raportointitoimintoja, massakäsittelytoimintoja sekä parantaneet entisestään käyttäjäkokemusta. 

Tästä eteenpäin

Tekemisemme ja sitoutumisemme korkealaatuisten ohjelmistoratkaisujen toimittamiseen on ansainnut meille maineen edistyksellisenä ohjelmistoyrityksenä kiinteistöalalla. Tavoittelemme tyytyväisiä asiakkaita, joille valjastamme digitalisaation keinot toimintatapojen helppoudeksi ja tuottavuudeksi sekä erinomaiseksi käyttäjäkokemukseksi.

Olethan yhteydessä Nicoon tai Joonakseen, niin tehdään edellä kuvattu todeksi teillekin.

Nico Lumiaho

myyntijohtaja

nico.lumiaho@kodia.fi
050 447 1420

 

Ota yhteyttä

Joonas Tahvanainen

kehitysjohtaja

joonas.tahvanainen@kodia.fi
040 738 8438

 

Ota yhteyttä

Lisää luettavaa